One Of A Kind hand picked items

Welkom bij de webshop van One Of A Kind - Interior Design!

Verdwaal gerust even in onze webshop en laat je inspireren. Kunnen wij je ergens mee helpen of ben je op zoek naar een specifiek stuk? Laat het ons zeker weten! 

Audrey

Interieurarchitecte

LEUK DAT JE ER BENT!

Ik ben Audrey, een gepassioneerde interieurarchitect

Waarom deze webshop?

Klanten vroegen me steeds om leuke spullen voor hun interieur. Ik verwees hen dan naar mijn favoriete merken, maakte moodboards en ging zelf in winkels opzoek naar de ideale producten. Tot ik besloot om alles op 1 plaats samen te brengen en mijn eigen webshop te openen: gemakkelijk voor mezelf en mijn klanten voor wie ik interieurs ontwerp. Maar iedereen is welkom om deze unieke stukken in huis te halen…

Filosofie: Niets is made in China. Merendeel van de merken zijn Europees geproduceerd, en een groot deel ook uit Nederland en België. Net zoals in mijn interieurs, sta ik voor duurzaamheid. Deze producten zullen een lange tijd in jouw woning plezier brengen.

Beperkt assortiment, door mij persoonlijk uitgekozen.

Hand picked kan je dus wel zeggen.

Hier verzamel ik al het moois dat mij gelukkig maakt en jou dus hopelijk ook.  

Bent u op zoek naar meer dan alleen producten en wilt u uw interieur opnieuw inrichten, moeten er kasten op maat ontworpen worden, ...?

One Of A Kind vertrekt voor uw interieurproject vanuit een bijzondere persoonlijke benadering. Elke opdracht is een nieuwe uitdaging! Uw esthetische én praktische verwachtingen vormen de basis voor een goed ontwerp.

Contacteer me gerust of neem eens een kijkje op mijn instagram of facebook pagina ;-).